Kids

Voor gezinnen is een verblijf in ons vakantieappartement in Santa Pola zeker de moeite waard. Spanje is een heel kindvriendelijk land en ook Santa Pola heeft veel verschillende activiteiten voor kinderen zodat er voor het hele gezin voldoende vermaak is. Naast het grote aanbod aan stranden is er natuurlijk nog meer. We hebben er een aantal op een rijtje gezet:

Speeltuinen

Spanjaarden zijn gek op kinderen. Overal waar je op straat loopt kom je wel een speeltuin tegen. Bij onze accommodatie is een kleine speeltuin, maar ook in Santa Pola vindt je er meerdere. Zo kunnen kinderen zich gemakkelijk vermaken zonder er met de auto erop uit te gaan.

Pola Park

Pola Park is het pretpark van Santa Pola en geschikt voor kinderen van elke leeftijdscatergorie. Het park omvat zo’n 25 attracties waaronder glijbanen, een achtbaan, karts, mini-golf enzovoorts. Voor prijzen en openingstijden kun je het beste de website van Pola Park raadplegen.

Dierentuin

Voor je bezoekje aan de dierentuin moet je wel de auto nemen, deze rit duurt ongeveer 10 minuten. Rio Safari Park Elche is een leuke dierentuin met een waterpark erbij. Naast een bezoekje aan de apen, leeuwen en giraffen kun je verkoeling zoeken in het water. Meer informatie over openingstijden en tarieven, kun je op de website van Rio Safari Elche vinden.

Acuario Municapal de Santa Pola

In dit stedelijk aquarium kun je kennismaken met de onderwaterwereld van Santa Pola. Tevens biedt dit aquarium bescherming aan bepaalde soorten zodat zij tijd hebben om zich te herstellen. Er zijn 9 verschillende aquariums met verschillende soorten dieren en natuurlijke elementen uit hun leefgebied. Meer weten of het stedelijk aquarium? Klik hier.

Dinopark in Alicante

Dinopark is voor kleine en grote Dinofans het draait niet alleen om entertainment het is tevens educatief. Het is een leuke ervaring om niet snel te vergeten. In het park staan prachtige bewegende en statische dinosaurussen (werkelijke grootte). Er is een 3D bioscoop, een paleontologische speeltuin waar kleine bezoekers met een kwast en schop het skelet van een prehistorisch wezen in het zand kunnen onthullen. Naast deze attracties zijn er nog veel meer leuke dingen voor jong en oud. Check wel de website van Dinopark voor de openingstijden.